Back to All Events

ROAD DAWGS - Goe Vur In Den Otto CD release party


Haalt uw bandana’s en war-vesten al maar uit de schuif en zet misschien ook best nen helm op want op 13 mei viert GOE VUR IN DEN OTTO de release van hun tweede dubbel-cd in de Zappa in Antwerpen!

Johnny Jailbait en Pete da Bomber nodigen u dan ook graag uit voor hun release-party waar ze in het bijzijn van een polleke vol topnotch Belgische lawaaibands hun nieuw boeleke boven ne gigantische doopvont van Jägermeister zullen houden. De bands zelf zullen de komende weken aangekondigd worden maar ge moogt al op uw beide oren slapen dat Goe Vur In Den Otto den avond zal afsluiten met nen DJ-set waar uw oorlellekes nog wekenlang van gaan na-flapperen.

De Goe Vur In Den Otto-compilatie Road Dawgs Vol. 2 komt uit op 31 maart via Universal.

SAVE THE DATE!!!!

Powered by Heartbreaktunes, Jägermeister en Goe Vur In Den Otto

TICKETS