Back to All Events

Vettigste Schuimfoaf Van't STAD #foamparty


▲ ALLEREERSTE SCHUIMFOAF INT STAD▲

ALLES KAN ALLES MAG - SCHUIMGAAN VERPLICHT

IEDEREEN TOT AAN ZIJNE SHMIKKEL INT SCHUIM

Live Light Show - Live Laser Show - Live Visuals - Live Sound by Robson Protson Terreur

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

Vettigoarde van dienst:

▲ VETTIGE WILLY SOUNDSYSTEM (Exclusive Schuim & Wet T-Shirt Mix)
De Vettige Willy AKA Tropical Stekel "cause I take you to paradise" is Europees kampioen schuimen en schuingoan. Eummekes goa gereigeld nor Brecht nor z'n taante oem 't vaareke eut te hange en te bleite neffest de peirde. Braand mor allemoal een keirs veur dees gasje want vollegens z'n entouraag beraakt 'm z'n daarteg nog ni. Allez, da zou alleszins een wonder zen.

▲ FRISTI D’AGOSTINO
Vettiger dan me de Fristi kundet wijd ni vinde! Antwaarps vetzakske me sterallures da alliejn mor Fristi Wodka ligt te drinke oept podium en de waave probeirt nat te kraage me zennen boenk! Iet te laaangk blaave steeke in den Highstreet en Castel, woardeur dattem z'n liefde veur den hardstyle nogal breeduitgesmeerd komt verkondige. Houd olle hartje mor al vast, want de Fristi eget geire hert en diep!

▲ BOTSAUTO MAFFIA
Noa hunne cursus maffia zen in da pastafreitersland en botse veur warekloeze in Charleroi zen dees manne kleir oem extra nor de zeik te gon. Mé patroenheilige Willy Sommers en schoenmoeder Natte Nancy van den highstreet zen ze eut goei hout gesneeje. Hunne liefde veur 't stad is ondertusse allien nog moar te mete in bakke liters cara en die veurt publiek in olietankers. Trekt diejen broeksriem al moar wa strakker, en hoal die jetons al mor bove want hier zen ze wier strak int pak en me een stuk in hunne frak.

▲ 2 CHANNELS AND A MF CROSSFADER
Wederoem voardigt Keuntich hun twie mottigste viskes af oem de Zappa iëlegaans woaterpas te plamure, allez of te doen alsof. Den Harvey ee gezee da oens Irma nog ietske kan bijlere van de Channels hun platgoeikwaliteite. Nor goei gewoente ston ze den diegeeboet zoe te verkrachte da den buitewipper der niks anders oep vindt dan zen eigen ba de kraag te scheire en zich soame me zenne collega me z'n klikke en z'n klakke oep de kinderkoppe te zwiere. Houdoevast oan de poale van de stellinge want gin keet stoa recht genoeg veu het kantelgerief van dees apchaars.

▲ MAD MILLERS & THE COCAINE SQUAD
Veur dees gasjes wier 't taad oem van da districtje eindelijk noar de Koekestad te kome. Al zal de Zappa na hun passaag nog noeit zoe geblonken emme, want we goan serieus veige en schure oep hun schijve! Goan me dieje peirdekop!

▲ DJ SNACKBAR & DE PARTYMIX ft. Jong Sijs
Op déés schuimfoaf komt Dj snackbar en de partymix me zenne partner in crime MC Jong Sijs de Zappa wegboaze! Muurbloeme gast! En alleman da weuttel stoa te schieten en carotte stoa te trekke weurren uit de grond gestampt! Den dj zeurgt veur vlezige beats terwijl den MC ieder kieke oan zen spits raagt!

▲ JEAN "BLACK MAGIC"
Den Obama van de nacht, de Notorious J.E.A.N., den Barry White van Vloandere of de Carl Cox van Antwaarpe, kiest mor wa gij denkt dat er t beste baa past, waa geve t oep. Dees topfiguur da heul t stad kent is van alle marekte thois. In zenne vraaien taaid dreigt 'm proffe vant unif af en plakt 'm alle slette van de rechtefaculteit tege de muur. Neje tis ginne security mor nen DJ! Zwarte magie oept podium! 


▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

Allemoal goe en wel, moar kzit toch nog me wa vraagkes hoor..

Allez, oem te beginne, wanneer is dees vettige foaf?
-> vrijdag 17 november, schooleke of werkweek just gedaan en dus kleir om te foore

Akkoord dan kannek toevalleg want die van ongs is dan nor St Tropez. En wa ist vettig adres? 
-> Zappa, August Leyweg nummeroke 6 freiter. Goei niefs van die van olle want dan kunder een nief oepschare oept vettigste.

Awel ge begint maa te overtuige Jos. Wa kost dat zu een schuimfoaf?
-> vur niks schijte de volgens op awe kop dus 10 knotsers handje contantje

Sgoe, kzal al beginne spoare. Moetekik verklied kome?
-> Gast, is da zelfs een vroag? Agge nie verklied ze moete al niemier afkome. Dus regel’t

Ej doedis kalm, veur a doenek specioal mene schoonsten outfit nog is oan. Isser ne vestjeir vur als wa te warm komt in mijn broek? 
-> Ja jos, waa zen gin amateurs aaj aaj

Da hemmek ni gezee. Moar makik me menne schrokkepas van de socialen bijstand binne?
-> ja age trekt oep ne karboenkel of ne vleermuis da just uit de grotte van Ham is gevloge

KLEIR IK KEUM


▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

Vettige Aftermovie by Sjonnie G getting the D a.k.a. Cara Queen
Vettige Foto’s by a-moeder-is-a-vader-productions
Vettige Artwork by Die Van Ongs
Vettige Freit by Boma Vleesindustrie NV
Vettige Barvrouw by Kelly Vandentoog
Vettige WC Madam by Shenaia Uitdenbroek
Vettige Decoratie by Den Doefkesbond (hiel creatieve mannekes)
Vettige Vestjeir by Demente Jos
Vettige Security by John Beton
Vettige Opkuis by De Manne Van’t Stad
Vettige Inkom by Incassobureau Gewoen Schuive Met Da Geld
Vettig Schuim by Druiper Rudy

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

Proudly Sponsored By:

Wellnesscentrum de blote klote // Schuimfoaf instalateur: Den druiper // Vishandel De Preute en zoonen // Schrokkeclub den Bostrol // DDT oké Cars // Dendy Verlee Constructions // VZW Inkakken = Bijpakken